Bondegårds børnepasning ved Møn

Her hos Mariehønen tilbyder vi privat børnepasning til alle børn nær Møn. Vi har en stor bondegård i Neble, nær Møn og Vordingborg. Et sted hvor børnene har masser af plads, stort legerum, en stor legeplads og masser af skøn natur. På gården er der masser af dyr som køer, grise, kaniner, ænder og Theodore vores dejlige hund. Hos os går vi meget op i at være ude i naturen med børnene. Dette er med til at styrke deres fin -og grovmotorik, samt at give børene nogle gode oplevelser. Vi modtager alle slags børn, da der hos os er plads til forskellighed. Vi tilbyder børnepasning på Møn og resten af Vordingborg kommune.

Vi bor tæt på motorvejs afkørslen ved Udby, så dermed er det for mange ret nemt at aflevere og hente børnene i forbindelse med arbejde.

Et par gange om måneden kommer vores dygtige musikpædagog Malene som synger, spiller og danser med børnene. Noget de plejer syntes er rigtig sjovt.


Køer på Møn - en bondegård nær Vordingborg til privat børnepasning
Et par af køerne på gården.

Lave priser og høj service

Hos Mariehønen får i altid de bedste priser på privat børnepasning. Faktisk helt ned til kun 2200 kroner i egenbetaling om måneden. I prisen er alt inkluderet, det vil sige mad, bleer og andre småting som barnet har behov for. Grunden til denne lave pris, er at i kan få omkring 75% af omkostningerne dækket af kommunen, og de resterende skal i selv betale. Så i praktisk aflevere i blot barnet, så sørger vi for resten. For mere information om priser og tilskud se vores side med praktisk information.

Hvorfor vælge privat børnepasning ved Møn?

Flere og flere vælger, nu om dage, at få passet deres børn privat, frem for de offentlige tilbud. Ting som større medbestemmelse, færre udskifting i pædagogerne og mere fokus på børnene, er blot nogle af grundene. Hos Mariehønen gør vi meget ud af børnenes trivsel. F.eks. kommer der en fast musik pædagog og spiller, synges og danser med børnene, samt børnene for lov at hjælpe til når dyrene skal fodres. Vi gør meget ud af at være en af de mest interessante Pasningsordninger nær Møn.

Spørgsmål til noget af dette? Så er det bare at ringe til Tanja eller Ryan på +45 42 33 37 63 for mere information.

Se også:
Børnepasning hos Mariehønen
https://mariehone.dk/privat-boernepasning-guldborgsund/
https://mariehone.dk/privat-boernepasning-i-koeng/
https://mariehone.dk/privat-boernepasning-lundby/
https://mariehone.dk/privat-boernepasning-ved-praestoe/