Bondegårds børnepasning nær Lundby

Bor i, i nærheden af Lundby så har vi måske dagplejen til jeres barn. Vi ægtepar fra Neble, 5km fra Lundby, som driver en private børnehave på en bondegård. Hos os lære børn, hvordan man omgås med dyr i trygge rammer. Her er plads til forskellighed og børnene har adgang til stor legeplads. Derudover får de love at hjælpe til når dyrene bliver fodret, samt sjove timer med vores faste musik pædagog. På gården er der traktorer, og dyr som Kaniner, høns, køer, grise samt vores hund Theodore. Omkring gården er der masser af flot natur, hvor vi ofte færdes i sammen med børnene. Det at de ofte kommer ud i naturen, er en rigtig god måde at styrke deres grov og fin motorik, og give den en gode viden om naturen. Så overvejer i en privat pasningsordning, så kunne Mariehønen, måske være noget for jer.


hunden Theo fra Lundby
Hunden Theodore passer på børnene og dyrene
Hos os er alt inklusiv i prisen. Det vil sige at du når du aflevere barnet her, så søger vi for mad, bleer osv. Derudover har vi nogle af de billigste priser i området, f.eks. kan i få børnepasning her for omkring 2200,- om måneden som egenbetaling. De resterende 75% af beløbet dækkes af Vordingborg/Lundby kommune. Så dermed dækker kommunen de 5852 kroner. Husk at der betales for alle årets 12 måneder, uanset sygdom/ferie/mm.

Vordingborg Kommunes tilskud til børnepasning

Som gennemsnit får borgerne i Lundby et tilskud på 75% til børnepasning, de sidste 25% skal i selv betale. Det præcis beløb afhænger af antal timer barnet skal passes i, og alderen på barnet. For mere information om dette, er i meget velkommen til at kontakte os, eller læse mere under praktisk information i menuen.

Hvorfor overveje privat børnepasning i Lundby?

På landsplan, er der sket en stigning i antallet af folk som vælger privat børnepasning, frem for de tilbud kommunen tilbyder. En af grundene er at det ofte er nemmere at finde en privat pasningsordning som understøtter dine værdier, og dine specielle behov. Hos de private er der mindre udskiftning i personalet, og de ramme ikke når kommunen skal spare penge. På den måde er man mere sikker på at det er de samme pædagoger man har kontakt med, og som passer barnet. Sammenspillet mellem forældre og børnepasser er ofte godt, fordi man selv kan vælge,hvem der skal passe ens barn.

Hvis du har spørgsmål til noget af det eller brug for mere information, er du altid meget velkommen til at kontakte Tanja og Ryan på telefon

+45 42 33 37 63 og få mere at vide.

 

 

Se også:
Privat Børnehave i Vordingborg
Privat Børnehave til børn
Privat Børnehave ved vordingborg
Privat Børnehave i Guldborg området
Privat Børnehave og dagpleje