Bondegårds børnepasning i Køng

Er du fra Køng eller omegnen og mangler du et sted at få passet dit barn. Så kunne Mariehønen privat pasningsordning jo måske være en oplagt mulighed for jer. Vi er beliggende i Neble, ved Lundby, hvor vi har en lille bondegård med masser af dyr og flot natur. Det vi kan tilbyde et af trygt sted for dit barn at være, med masser af andre glade børn og en snært af landbrug. Børnene lære hvordan det er at omgås dyr og er med til at fodre dem i løbet af dagen. Lige fortiden har vi høns, ænder køer, kaniner og grise samt en hund. Børnene elsker dyrene og lære hvordan de skal behandles og omgås. Vi er ofte ude i naturen, da det hjælper til at styrke børns motorik. Derudover kommer der en musik pædagog et par gange om måneden, og synger og spiller med børnene. Dette er noget som børnene virkelig sætter pris på, og plejer at elske.


Kaninen Bumle fra Køng - nu også i privat dagpleje
Kaninen Bumle hygger på gården

Tilskud til børnepasning i Køng

Selvom du vælger en privat pasningsordning, så har du stadig mulighed for at få kommunal tilskud. Det betyder i praktisk at kommunen giver jer et økonomisk tilskud til pasning af barnet, også selv om det er i en privat børnehave. Hvad det præcise tilskud er, er helt afhængig af antallet af timer i børnehaven, hvilken kommune og alderen på barnet. Husk dog på at der her fra den 1. januar 2017 er kommet nye satser. Disse gælder også for gamle kontrakter, som blev lavet før den dato. Men tjek med den børnepasning ordning som du overvejer at bruge.

Hvorfor bruge en privat pasningsordning i Køng

Der er faktisk mange grunde til hvorfor folk vælger at benytte sig af en selvstændig pasningsordning frem for en kommunal. En af de vigtigste grunde, er at man har mulighed for at vælge Den pasningsordning som passer til ens egne værdier og de behov man evt. har. Men lad os prøve at se lidt på nogle af de mange andre gode grunde til hvorfor folk foretrækker en privat.
– Hos de private har i normalt større indflydelse på hvordan barnet skal passes.
– Den private plejer er bliver ikke rart af kommunes sparerunder og nedskæringer.
– Der er som regel ikke samme udskiftet i personalet. Det er som regel de samme i hele barnets tid der.
– Den selvstændige dagpleje har et ry at tage hånd om. Dårligt ry er lig med færre børn, derfor er arbejdsmoralen som regel høj hos de private.
– Det er ikke uden grund af flere og flere vælger selvstændig eller privat børne pasning.

Syntes du dette lyder spændende, og bor du i Køng eller Vordingborg området, så var dette måske noget for dig? Du er altid meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 42 33 37 63 og få mere at vide.

 


Se også:
Børne pasning hos mariehonen
Børne pasning i Præstø
Børne pasning i Lundby
Børne pasning på Møn
Børnepasning i Guldborgsund