Vi er et ægtepar, som har været kommunale stordagplejer, men ønsker nu at være private børnepassere, da det private miljø kan tilbyde en mere rolig hverdag for jeres børn. Vi bor i en lille by som hedder Neble, som ligger 5 min fra 4750 Lundby.

Vores adresse er : Manglekærvej 64. 4750 Lundby.

Vi hedder Tanja og Ryan Jørgensen, vi er gift og har været sammen siden 1992. Vi har 4 dejlige børn sammen, som i vil møde, når i afleverer og henter jeres børn.

Vi kan tilbyde et røgfrit og allergivenligt hjem.

Vi går meget op i at være ude i naturen, da det er med til, at styrke børns fin -og grovmotorik, og vi synger meget og laver bevægelser til.

Vi går ind for delvis økologi og har lavet vores egen kostpolitik, med inspiration fra Gi`madpakken en hånd.

Vi finder det vigtigt at :
Skabe et trygt, roligt og kærligt hjem med masser af nærvær og omsorg, så børn og forælder synes, at det er et rart sted at være.

Have et godt forældersamarbejde, hvor gensidig respekt styrker dette og skaber plads til forskellighed. Samt ærlighed.

Børnene er med til de daglige gøremål på vores landsted, da dette er godt for motorikken og sanser.

Komme ud i haven og naturen og få brugt vores krop, da det er godt at få styrket sin motorik ved fx at trille ned af en bakke og når man skal op af bakken igen, får vi brugt vores muskler. Sanserne får vi brugt, når vi rører ved visne blade og dufter til en blomst.

God hygiejne, da dette er meget vigtigt for alles sundhed og trivsel og det minimerer sygdomsfravær.

Synge og lave bevægelser til musik, da det er godt for motorikken.

Spise sund og varieret kost, mere økologi og mindre tilsætningstoffer, da dette giver friskere børn med større lyst til at lære og udforske verden.