Privat pasningsordning i Guldborgsund og omegn

Bor du i Guldborg eller Guldborgsund området, så er du meget velkommen i vores selvstændig børnehave. Vi driver en selvstændige pasningsordning på en bondegårds i Neble, som ligger 5 min fra 4750 Lundby. Her er masser af skøn natur og rolige omgivelser, hvor børnene får lov til at hjælpe med at fodre dyrene. Vi har lige nu køer, grise, høns, ænder, katte og kaniner. Derudover har vi også Theodore vores dejlige hund, til at hjælpe med at passe på dyrene. Så på den måde kan børnene lære hvordan man omgås med dyr på en sjov og interessant måde. Vi er også ofte ude og gå eller lege, i den dejlige natur omkring bondegården eller ved Guldborgsund. Dette er virkelig noget børnene plejer at elske. De dage vi ikke er ude i naturen, har de adgang til vores store lejerum, eller vores udendørs legeplads på gården.
Vi bor tæt ved motorvejs tilkørslen ved Udby, så for mange vil det være nemt at sætte børnene af og hente dem, når man køber på job eller hjem derfra.

h2>Tilskud til børnepasning i Guldborgsund

I stedet for at bruge et af de mange offentlige institutioner, kan du vælge at bruge en privat pasningsordning eller børnehave. Kommunen Vordingborg hjælper med økonomisk tilskud dertil.
Dette betyder i praktisk, at du kan få et økonomisk tilskud til betale din plads i pasningsordningen og børnehaven. Hvor meget tilskud du kan få, afhænger af hvor mange timer dit barn passes i, og hvor gammelt barnet er. Vær dog opmærksom på at der er kommet nye ændringer i tilskudssatserne her i 2017. Dette gælder også for de kontrakter som var indgået før de rettelser trådte i kraft. For mere information om disse tilskud, klik på praktisk information i menuen til højre.

grissebassen i Guldborgsund - privat børnepasning nær guldborgGrisen Grynte hygger ude

Hvorfor bruge en selvstændig pasningsordningordning

Det korte svar er, at jer som forældre har retten til selv at vælge den pasningsordning som passer til jeres behov og jeres værdier. Men faktisk er der en hel del grunde til hvorfor mange foretrækker en privat frem for en offentlig. Er par af de vigtigste grunde er f.eks.

  • I har større indflydelse på jeres barns dagligdag
  • Den private børnepasning bliver ikke ramt af kommunale nedskæringer og besparelser
  • Der er ikke konstant udskiftninger i personalet
  • En selvstændig pasningsordning er mere afhængig af et godt ry, derfor ser man ofte en høj arbejdsmoral

Bor du i Guldborgsund, og ønsker du dit barn eller dine børn passet i naturskønne omgivelser – med adgang til masser af dyr. Så kunne Mariehønen måske være stedet for jer.

Har i lyst til at hører mere om Mariehønen – og hvad vi tilbyder. Så er i altid meget velkommen til at kontakte os på Tlf. +45 42333763.


Se også:
Mariehønen – din private børnehave
Børnepasning i Præstø
Børnepasning i Køng
Børnepasning i Lundby
Børnepasning på Møn